top of page
Trajnim për sigurinë për fëmijët 6-9 vjeç
Trajnim për sigurinë për fëmijët 6-9 vjeç

die, 05 qer

|

Vendndodhja do të shpallet

Trajnim për sigurinë për fëmijët 6-9 vjeç

unë Shfaq  fëmijët si funksionon siguria. Nuk ka të bëjë vetëm me teknikat, por edhe për të ditur se si duhet ta perceptoni mjedisin tuaj urban dhe ku mund të merrni ndihmë.  si ta bëjmë atë  për të krijuar një bashkësi shoqërore paqësore në grup si fëmijë.

Regjistrimi ka përfunduar
shikoni ngjarjet

Time & Location

05 qer 2022, 10:00 e paradites – 12:30 e pasdites

Vendndodhja do të shpallet

Tickets

  • trajnimi i sigurisë

    Kjo biletë është për një person.

    34,00 €
    Sale ended

Total

0,00 €

Share this event

bottom of page