top of page

Një njësi e trajnimit personal

 

Opsionet e mëposhtme janë të përfshira në çmim:

 • Deri në katër persona mund të marrin pjesë në trajnim
 • Vlefshmëria 10 vjet

 

Përmbajtja e trajnimit që mund të garantohet:

 • Stërvitje specifike sportive:
  • Sportet me top (futboll, basketboll, etj.)
  • Kalisthenikë
  • gong fu
  • kick boksi
  • gjimnastikë për fëmijë
  • KravMaga
  • Atletikë (p.sh. stërvitje vrapimi, përgatitje për maratonë) 
  • luftë me shpatë,
  • luftë me shkop
  • Qigong
 • vetëmbrojtje
 • Trajnim për sigurinë për fëmijët, të rinjtë dhe të rriturit

beqare

Artikelnummer: H1
€120,00Preis
inkl. Tax
  bottom of page