top of page

Çmimi gjithëpërfshirës

Numri i pakufizuar i pjesëmarrësve

Kohëzgjatja: 3 orë

 

Motoja e seminarit:

"Shkathtësitë e veprimit  në konflikte për edukatorët dhe fëmijët"

 

Trajnimi i edukatorëve “Parandalimi i dhunës”

€490,00Preis
inkl. Tax
  • -Siehe Inhalte des Sicherheits-Training (basic)


    -Ursprung von Konflikten in Gruppen

    -Handlungsmöglichkeiten bei Konflikten 

    -spielerische Übungen für Kinder im Alltag

bottom of page