top of page

Çmimi gjithëpërfshirës 

Numri i pakufizuar i pjesëmarrësve 

Kohëzgjatja: 3 orë

 

Motoja e seminarit: 

“Më shumë hapësirë për relaksim në punë, për edukatorët dhe fëmijët.  Përjetoni më pak stres së bashku."

 

 

Trajnimi i edukatorëve “Menaxhimi i stresit”

€490,00Preis
inkl. Tax
  • - Ursache und Wirkung von Stress bei Erzieher*innen, Eltern und Kindern

    - praktische Übungen für Erzieher*innen zur Verbesserung von Stressbewältigung

    - praktische Spiele und Übungen für die Kinder

bottom of page