top of page

Pesë njësi trajnimi personal dhe ju merrni një zbritje prej 10%.

Për këtë, oferta duhet të paguhet plotësisht paraprakisht. 

 

Opsionet e mëposhtme janë të përfshira në çmim:

 • Deri në katër persona mund të marrin pjesë në trajnim
 • Do të merrni ofertën shtesë *Daily Coach* (nga e hëna në të premte nga ora 10:00 deri në 20:00). Kështu që ju mund të bëni pyetje në lidhje me ushqimin, stërvitjen dhe mirëqenien thjesht përmes messenger.
 • Vlefshmëria 10 vjet

 

Përmbajtja e trajnimit që mund të garantohet:

 • Stërvitje specifike sportive:
  • Sportet me top (futboll, basketboll, etj.)
  • Kalisthenikë
  • gong fu
  • kick boksi
  • gjimnastikë për fëmijë
  • KravMaga
  • Atletikë (p.sh. stërvitje vrapimi, përgatitje për maratonë) 
  • luftë me shpatë,
  • luftë me shkop
  • taiji
  • Gjimnastikë (akrobaci, rrëshqitje)
  • Qigong
 • Sportet e rehabilitimit (pas lëndimit, sëmundjes ose operacioneve)
 • vetëmbrojtje
 • Trajnim për sigurinë për fëmijët, të rinjtë dhe të rriturit
 • përgatitjen e konkursit

e lartë 5

Artikelnummer: H5
€540,00Preis
inkl. Tax
 • Sollte das Training für Kinder/ Teens gebucht werden, können bis zu drei Freunde*innen an dem Training teilnehmen, ohne das extra Kosten entstehen.

bottom of page