top of page

Çmimi gjithëpërfshirës

maksimumi 6 mësues

Kohëzgjatja 6 orë (mund të ndahet në dy ditë)

Formimi i mësuesve në fushën e lëvizjes “Lufta dhe mbrojtja

€1.050,00Preis
inkl. Tax
  • -Përmbajtja përshtatet me llojin e shkollës  përshtatur (shkollë fillore, shkollë e mesme, shkollë e mesme)

    -Material mësuesi në fushën e lëvizjes "Lufto dhe mbro"

    -ushtrime praktike dhe   Teknikat e edukimit fizik

    -Njohuri bazë për artet marciale, artet marciale dhe vetëmbrojtjen 

     

bottom of page