top of page
 • Çmimi për fëmijë

  Për qendrat ditore, kopshtet  dhe klasa parashkollore

   

  Koncepti i vetëmbrojtjes nga Vetëmbrojtja e Hamburgut

   

 • Njësi 60 minuta
 • i përshtatshëm për fëmijë nga 4  vjet
 • Numri minimal i pjesëmarrësve është 10 fëmijë

Trajnim sigurie për KiTa's

€19,00Preis
inkl. Tax
 • - Drei Tips für den Alltag 

  - kooperative Spiele, für ein friedliches miteinander spielen

  - spielerische Wahrnehmung des eigenen Körpers

bottom of page