top of page
B2479EE9-A92B-4B2B-A4BD-8EA476184954.png

VETËMBROJTJE HAMBURG

330D9C63-8575-4E62-BFF6-DE9D35647243.jpeg
FC45A356-0173-41F9-B89C-CFDD892AC8B2.jpeg
5FBEE559-9019-412B-A604-12DD888A6AAE.jpeg
1ADACB91-B071-4CDF-B284-E2D5302CC630.jpeg
AF03EF9D-7DA2-4E39-863A-EFFD12037F33.jpeg
81200F1A-1D36-4B4A-8BAD-C9A841D4E29A_edited.jpg
5D4AC340-0833-4578-849D-5869051F49B9.jpeg

Në vitin 2010, unë, trajneri Yasmin Faslija, fillova si profesionist i pavarur me emrin "SelfDefense Hamburg".

me synimin për të mbështetur njerëzit në zhvillimin e tyre potencial.  


jam tani  Mjeshtër Gongfu, mësues sporti, folës, trajner personal,  Instruktor luftarak i ngushtë ushtarak, luftëtar ninja, nëpunës sporti/fitnesi  dhe autor i librave për fëmijë.  


SelfDefense Hamburg përfshin gjithashtu trajnerë të tjerë të pavarur nga fusha të tjera shëndetësore dhe sportive.

Fertigkeiten als...: Willkommen

AFTËSI

Si mund t'ju ndihmoj kur...

45415024-A810-4A9D-A65A-5CBF7C5044CC_edited.jpg

PEDAGOG

Fëmijët janë prioriteti im kryesor.
une jap  Fëmijët kanë mundësi të zhvillojnë potencialin e tyre çdo ditë. Qoftë me lëvizje, letërsi  ose me trajnimin tim të sigurisë,  Fëmijët kanë nevojë për modele. Dhe më pëlqen të jem një model.

MJESHTRI

gong fu [kung fu]  është një art i vjetër ushtarak tradicional nga Kina. Në  Stërvitja i përket asaj  Luftoni po aq sa  të  Taiji [Tai Chi], Qigong dhe  Meditimi…

D85DDB1C-E1C0-44F5-89CA-A11E3A99BE0A.jpeg
CE505943-CF66-43CB-8642-B755FF349044.jpeg

TRAJNERI

Keni nevojë për trajnime individuale apo jeni duke kërkuar për një seminar mbi: fitnes,  Vetëmbrojtja, Krav Maga, Meditimi?  Ndoshta ekspertiza ime do t'ju ndihmojë.

SPECIALIST

Unë këshilloj kompanitë, shoqatat,  organizatat, autoritetet dhe stafi i shkollës. Fushat e mia të ekspertizës janë diversiteti, parandalimi, mbikëqyrja, rregullimi i stresit.

CD607B43-D637-436A-97F5-D638447CC08D.jpeg

Workshops, Kurse und Events

Yazz from the Blog

Monatlich erscheint ein Blog von mir zum Thema: Pädagogik, Fitness oder Martial Arts.

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page