top of page
A055E38D-C2CE-40D0-BED1-BBDA3E72437B_edited.jpg
Kids Area: Fertigkeiten

SIGURIA

unë Shfaq  fëmijët si funksionon siguria. Nuk ka të bëjë vetëm me teknikat, por edhe për të ditur se si duhet ta perceptoni mjedisin tuaj urban dhe ku mund të merrni ndihmë. 
si ta bëjmë atë  si fëmijë për të krijuar një bashkëjetesë sociale, paqësore në grup.Ka kurse të veçanta  për qendrat e kujdesit ditor, për shkollat dhe  për organizatat rinore. 
Sigurisht që kurset mund t'i rezervoni edhe privatisht. 

MEDITATION

TRADITA

Gongfu do të thotë "punë e vështirë" dhe është një art luftarak shekullor nga Kina.  

Në stërvitje jo vetëm që mësoni forcën, qëndrueshmërinë dhe koordinimin

dhe për të përmirësuar fleksibilitetin, por edhe për të gjetur paqen e brendshme. 

"A  mallrave  mjeshtër  ju tregon se ku të shikoni pa dhënë atë që të shihni."

                 (shifu)

Kurz gesagt: WISE KIDS!
Wahrnehmung, Integrität, Stressbewältigung und Empathie

Unsere Welt ist laut und schnell. Wir zwingen unsere Kinder mit diesem Tempo zurechtzukommen, ohne ihnen das nötige Rüstzeug beizubringen.
Wir selbst sind oft überfordert.
WISE Kids ist ein speziell konzipierter Kurs, der auf wissenschaftlichen Erkenntnissen basiert und sich mit Meditation und Stressbewältigung für Kinder und Jugendliche befasst, um ihnen diese wichtigen Fähigkeiten zu vermitteln.
 
Eine interne Studie im Jahr 2017, die über sechs Monate lief, wurde durchgeführt, um das Konzept zu überprüfen und zu verbessern.

Dieser Kurs richtet sich an Kitas, Schulen und Jugendeinrichtungen.
Gruppen ab 8 Teilnehmer:innen können den Kurs auch privat buchen.

Geben Sie Ihren Kindern die Werkzeuge, die sie benötigen, um in der heutigen Welt erfolgreich zu sein.

PERSONAL TRAINING

#WeCanBeHeroes

ist das Motto unseres Personal Trainings für Kinder und Teens.

Das Aufwachsen kann manchmal herausfordernd sein.

Vielleicht brauchen die Kleinen hin und wieder einen Trainer, der ihnen zeigt, wie sie mit ihren Stärken und Schwächen umgehen können und der gleichzeitig ein Auge für ihr Potenzial hat.

 

Gemeinsam können wir an ihren Stärken und Schwächen arbeiten.

Im Personal Training sind wir nicht nur auf Sport ausgerichtet, um die körperliche Fitness deines Kindes zu verbessern. Nein, wir sind auch darauf spezialisiert, soziale Herausforderungen  in der Schule zu bewältigen.

Lass uns zusammen daran arbeiten, Körper und Geist zu stärken."

TRAJNIM

Literaturë e specializuar për gōngfu-në tonë

Një thesar nga një epokë e shkuar, ky libër tregon historinë e Wang Lang, stërgjyshit të gōngfu-së në stilin e Mantisit që lutet.
Një ditë ai shkoi në kërkim të fatit të tij. Në udhëtimin e tij, ai takon një mik të ri që e ndihmon atë të bëhet një legjendë.

DIGJITAL

4732FBFA-952E-4F95-899F-57D3F2D6FB5E.jpeg

Fëmijët duhet të kenë gjithmonë mundësinë për të lëvizur. Në YouTube, fëmijët do të gjejnë programe fitnesi për dhomën e fëmijëve, video mësimore mbi gōngfu dhe shumë më tepër.

Klikoni brenda dhe lëreni veten të lëvizni.

ARGËTIM

I dua ditëlindjet e fëmijëve. Janë pika shumë të veçanta në jetën e vogëlushëve. Në një event të tillë jam me aktivin, sportiv  argëtim  ose në tërësi  Zbatimi i dobishëm Organizoj me një ekip pedagogjik  çdo vit më shumë pika kryesore shumëngjyrëshe,  siç është “Akademia e Kalorësve”.

bottom of page