top of page
145D6720-CE33-40EA-A247-49623863782C.jpeg

INSTRUKTOR

Mirë se vini në Coach Yazz

une kam  klientët e mi tashmë  LUFTARI NINJA  bëri!

ESHTE RRADHA JOTE!

Ju dhe koncepti im i trajnimit keni diçka të përbashkët:  Është një koncept holistik.

Demotivimi, obeziteti dhe vështirësitë sociale janë vetëm disa deficite që nuk mund të korrigjohen vetëm me trajnime intensive. Trajnimi ka të bëjë me shumë më tepër: ju.  

Unë nuk stërvit vetëm tuajat  muskujt por edhe mendjen tuaj.

Ju duhet të jeni të qëndrueshëm  Shpirti riorganizohet dhe ka nevojë për një  i kualifikuar  partner trajnimi.  

Mosha nuk ka rëndësi për ne .

  • Ndonjëherë fëmijët kanë nevojë për një trajner, jo një terapist dhe kjo  edhe një ose dy orë trajnim do të ndihmojnë.


  • Të ketë edhe adoleshentë  probleme fizike dhe mendore që kam pasur gjithmonë me stërvitjen tonë  mund të zgjidhte. të shqetësuar  shih prindërit  autenticitetin e sinqertë në trajnim dhe kuptojnë se ajo  a  mund të jetë një kurë e vërtetë mrekulli.

  • Pa marrë parasysh sa kohë dhe sa ju  ka përjetuar më parë, mund t'ju largojë nga rruga ose t'ju japë një arsye për të filluar nga e para.  

Rishpikja, dizenjimi dhe përjetimi i vetes është pjesë e profesionit tim. Unë e shoh personin tek ai/ajo  Larg dhe shoqëroj në rrugën drejt qëllimit, me gjithçka që kam në dorë dhe kjo nuk është pak!

21 vjet përvojë profesionale dhe një pjesë e lindur mbi mesataren e motivimit është atje për të ndarë!  Përveç kësaj, ka shumë kualifikime, studime, trajnime dhe arsimim të mëtejshëm, të cilat mund t'i gjeni në CV-në time. 

Kjo ka të bëjë së pari me ju!

Telefononi trajnerin tuaj tani!

Direkt nga klientët e mi:

0A98D984-8D38-49F3-B79A-E28EC2E742D4.jpeg

Unë dua t'ju falënderoj për një punë kaq të madhe!
Është kaq e vlefshme kur të rinjtë gjejnë entuziazëm përmes jush.


Nuk mund t'ju falënderoj mjaftueshëm për këtë  të thuash!

Sandra K

Është e mahnitshme se sa shpejt trupi im ndërtohet nga stërvitja në stërvitje. 

kanë 5 kg
  U ul dhe ky është vetëm efekti anësor.

Më pëlqen ajo!

ben b

Kam gjetur mrekullinë time të brendshme. Pas stërvitjes personale me Coach Yazz, vazhdoj të ruaj peshën time në mënyrë të pavarur.

Unë jam përsëri unë!

caro f

LISTA E ÇMIMEVE

120 €

beqare

Një unitet

Trajnim personal

  • koha e trajnimit individual

  • vendndodhje fleksibël trajnimi

  • E hënë-diell e rezervueshme

540 €

e lartë 5

 Pesë njësi dhe ju  merrni -10% zbritje

  • Traineri ditor* (Hënë-Premte)  është në dispozicionin tuaj.

960 €

Premium

Dhjetë njësi dhe ju kurseni 240 €

  • shoqërues  orari i trajnimit

  • Daily Coach* (Hënë-Die) është në dispozicionin tuaj.

  • Traineri në internet 2 Go**

*Daily Coach është oferta për të kontaktuar çdo ditë me trajnerin tuaj përmes mesazherit, pa pagesë shtesë.  **Online Coach 2 Go është një opsion që njerëzit me vende pune fleksibël të stërviten rregullisht në internet.

1060C879-4B69-4977-94E3-5786AEB14C7C.jpeg

KUR ËSHTË SHPEJT  DHE KU ËSHTË TANI?

bottom of page