top of page
706EE5CC-CC0F-4CF5-B0B4-BD19D8F7B418.jpeg

"Detyra më e madhe dhe e vetme është të jetosh i lumtur."

Dalai Lama

SKIDA

për të shkarkuar

PROGRAM MËSIMOR

Lehrprogramm

ETIKETE

Shaolin Etikette

FIRAT E RRIPIT

Tutorial zum Gürtelbinden

GONGFU

Bufa-/ Stände Index

FIRAT E RRIPIT

Gelbgurt-Vorbereitung

GONGFU

Orangegurt-Vorbereitung

FIRAT E RRIPIT

Rotgurt-Vorbereitung

GONGFU

Grüngurt-Vorbereitung

FIRAT E RRIPIT

Das "Do-It-Yourself"- Buch zum Workshop

SICHERHEIT

STOP-Plakat

FIRAT E RRIPIT

Bauchgefühl-Plakat

SICHERHEIT

Hilfe-holen-Plakat

Këtu do të gjeni programin tuaj të mësimdhënies,  rregullat tuaja të mirësjelljes dhe gjithçka tjetër në lidhje me stërvitjen e gōngfu.

bottom of page