top of page

Një thesar nga një epokë e shkuar, ky libër tregon historinë e Wang Lang, stërgjyshit të stilit Praying Mantis të Gongfu.

Një ditë ai shkoi në kërkim të fatit të tij. Në udhëtimin e tij, ai takon një mik të ri që e ndihmon të bëhet legjendë.

 

 

MË SHUMË DETAJE PËR LIBRIN:

 • kopertina e fortë
 • Formati: format peizazhi DIN A4 (210 mm X  297 mm)
 • Numri i faqeve: 80
 • Gjuha: gjermanisht
 • Ilustrimet: Ngjyra, faqe e plotë
 • I përshtatshëm për: fëmijë mbi 5 vjeç
 • I përshtatshëm për të lexuar me zë të lartë dhe për lexuesit fillestarë.
 • Çmimi: 24.00 euro

Legjenda e Shaolinit

Artikelnummer: GF001
€24,00 Standardpreis
€20,40Sale-Preis
inkl. Tax
Voraussichtliche Lieferung Februar 2024
 • kopertina e fortë

  Formati: format peizazhi DIN A4 (210 mm X  297 mm)

  Numri i faqeve: 80

  Gjuha: gjermanisht

  Ilustrimet: Ngjyra, faqe e plotë

  I përshtatshëm për: fëmijë mbi 5 vjeç

  I përshtatshëm për të lexuar me zë të lartë dhe për lexuesit fillestarë.

bottom of page