top of page
Trajnim i Instruktorit Vetëmbrojtje (bazë)
Trajnim i Instruktorit Vetëmbrojtje (bazë)

sht, 29 tet

|

Vendndodhja do të shpallet

Trajnim i Instruktorit Vetëmbrojtje (bazë)

Ne trajnojmë instruktorë për vetëmbrojtje në një sistem me 2 hapa. Në bashkëpunim me shoqatën International Arts of Defense eV kjo licencë është e njohur ndërkombëtarisht.

Regjistrimi ka përfunduar
Ngjarje të tjera

Time & Location

29 tet 2022, 10:00 e paradites – 30 tet 2022, 6:00 e pasdites

Vendndodhja do të shpallet

About the event

Ne duam t'u japim mundësinë instruktorëve profesionistë të dallohen në skenën e arteve marciale me përvojë dhe ekspertizë shkencore.

ÇFARË KËRKESA DUHET TË PLOTËSONI QË TË BËHENI INSTRUKTOR?

Në fakt jo shumë. Gjatë trajnimit tonë, ne sigurohemi që t'i qëndrojmë besnik standardit tonë. 

Prandaj, duhet të plotësoni kriteret e mëposhtme:

-I interesuar për artet marciale

-Motivon njerëzit që të afrojnë botën e arteve marciale.

- një certifikatë leje policore

- doktor Vërtetoni se ju lejohet të praktikoni arte marciale.

- Certifikatë e ndihmës së parë

  ÇFARË MUND TË PRITNI NË TRAJNIM? 

Trajnimi është afër praktikës. Në dy ditët e fillimit do të merrni të gjithë përmbajtjen praktike, por edhe të dhëna teorike. Kjo do të thotë se ne  në fushën e shkencës së trajnimit të shpjegojë se si është ngritur dhe strukturuar një kurs. Sigurisht që ne ju japim  gjithashtu njohuri didaktike, në mënyrë që të mund të merreni me pjesëmarrësit e kursit në mënyrë profesionale.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, nuk do t'ju lëmë vetëm me njohuritë! Pas fundjavës fillestare, fillon stazhi juaj me mjeshtrit/trajnerët. Keni kohë të mjaftueshme për të parë mbi supet e profesionistëve, për të fituar përvojë dhe për të kuptuar traditën e arteve marciale.

Pasi të keni kaluar provimin praktik/teorik, ju jeni një nga instruktorët tanë.

  SA ZGJATON EDUKIMI? 

Ne duam të plotësojmë kërkesat e instruktorëve  në fushën e vetëmbrojtjes, kështu që ne planifikojmë datat e provimit të instruktorëve tanë praktikantë shumë individualisht. Provimet zakonisht zhvillohen 3-4 muaj pas fillimit të provimit.

Kush janë trajnerët tuaj?

Kryetrajner është Yasmin Faslija. 

Ajo është një mjeshtër e trajnuar Gongfu (rrip i zi 4x), Dan i parë në kikboks dhe një instruktore e Krav Maga. Ajo e fitoi përvojën e saj në fushën e vetëmbrojtjes në skenën ndërkombëtare, duke përfshirë në Los Angeles, Shangai, Tel Aviv dhe Nimes.

Si e vetmja grua në Gjermani, ajo mori pjesë me sukses në një kurs luftarak të ngushtë ushtarak me Legjionin e të Huajve. 

Ajo gjithashtu studioi sociologji, shkencë lëvizjeje dhe shkenca edukative. 

Trajnerët e tjerë do t'ju trajnojnë në fushën e tyre të specializuar. 

Share this event

bottom of page