top of page
Punëtoria Krav Maga Qershor
Punëtoria Krav Maga Qershor

sht, 25 qer

|

Hamburgu

Punëtoria Krav Maga Qershor

Mos humbasë! Gjithmonë keni dashur të dini se çfarë është Krav Maga dhe nëse është diçka për ju? Pastaj ejani dhe provojeni.

Regjistrimi ka përfunduar
Ngjarje të tjera

Time & Location

25 qer 2022, 12:00 e pasdites – 3:30 e pasdites

Hamburgu, Am Hannoverschen bhf, 20457 Hamburg, Gjermani

About the event

ÇFARË NDODH NË KËTË KURS?

Ne kemi tre nivele në kurs që ndryshojnë nga  situatë për t'u trajnuar.

1. PARANDALIMI I NIVELIT

Shumë rreziqe, situata të pakëndshme apo emergjenca mund të parandalohen me një vetëdije të caktuar. Punon  këtë nivel në perceptimin bazë që im  mund të zbatohet shpejt dhe me efektivitet në jetën e përditshme. Për këtë ne praktikojmë në një mjedis urban  nga Hamburgu.

2. SHKALLIMI I NIVELIT

Në kontakt të drejtpërdrejtë me një rrezik, një situatë të pakëndshme  ose në rast emergjence, një fushë veprimi duhet të trajnohet në mënyrë të tillë që të shmanget një përshkallëzim. 

3. ZGJIDHJA E NIVELIVE

Rrjedh nga kimia, ku proceset shoqëruese dhe intensive me forcë veprojnë mbi molekula dhe këto reagojnë ndaj një strukture të renditur  prodhojnë, ky nivel përfshin gjithashtu një sjellje reaktive.

Në këtë nivel, nuk supozohet më se rreziqet mund të korrigjohen me një zgjidhje jo të dhunshme. Nëpërmjet ndikimit fizik të një të huaji në trupin e vet (fiksim, grushta, shkelma, etj.), praktikohen kornizat e veprimit në Krav Maga. 

Bëhet fjalë për parimet bazë, ato të lehtat  dhe përfshijnë teknika efektive.

Për trajnerin: 

Trajneri Yazz e drejtoi këtë seminar. Ajo është e licencuar  Krav Maga Instruktor, ka veten  mori trajnim të mëtejshëm nga forcat speciale në Izrael dhe u trajnua në "Lufta të ngushtë Ushtarake" me Legjionin e të Huajve. 

Kontributi: 24,00 €

Share this event

bottom of page